/

AIP Kerstspecial!

20 Heerlijke en makkelijke AIP kerst recepten!

Met veel plezier presenteer ik de AIP Kerstspecial! Het ebook met 20 heerlijke en makkelijke AIP-proof recepten speciaal voor de feestdagen! Niet alleen handig als je het Auto-Immuun Protocol (AIP) volgt, maar ook als je glutenvrij of lactosevrij eet, of te maken hebt met voedselallergieën!

Alle recepten zijn:

  • AIP proof (past binnen het Auto-Immuun Protocol)
  • Paleo
  • Glutenvrij
  • Graanvrij
  • Zuivelvrij
  • Vrij van geraffineerde suikers
  • Vrij van de meest voorkomende allergenen waaronder noten en ei.

 

AIP Kerstspecial bestellen?

Je bestelt de AIP Kerstspecial hier! Hij kost € 9,95 en je ontvangt jouw kopie dan direct in je mailbox!

Wil je eerst een voorproefje? Hieronder vind je de volledige inhoudsopgave en wat foto impressies! Dan weet je wat je kunt verwachten!

//aipnederland.nl/wp-content/uploads/2019/12/Gallery-Inhoudsopgave-AIP-Kerstspecial-Auto-immuun-Protocol.png
//aipnederland.nl/wp-content/uploads/2019/12/Gallery-Cassave-Crackers.png
//aipnederland.nl/wp-content/uploads/2019/12/Gallery-Zalm-met-Honing-Geglaceerd.png
//aipnederland.nl/wp-content/uploads/2019/12/Gallery-Bounties.png

Shop de ingrediënten!

De meeste ingrediënten zijn in jouw gebruikelijke winkels te verkrijgen. Maar als je het AIP volgt, weet je dat een aantal alternatieven voor bijvoorbeeld meel, ei en boter niet in elke winkel te verkrijgen zijn. Geen nood, deze bestel je eenvoudig bij mijn favoriete online winkel Puur Mieke! Hieronder vind je de links naar deze ingrediënten, zodat je ze direct en op tijd kunt bestellen!

 

Mijn AIP Kerstdiner

Ik ben bijna elk jaar de host voor het kerstdiner in onze familie, want ik vind dat ontzettend leuk om te doen. Ik hou ervan om de hele familie aan tafel te zien genieten van lekker (en gezond) eten! Ik heb echt een zwak voor de kerstdagen. De geur van de kerstboom, de lichtjes, een periode van reflectie, quality time met familie en natuurlijk Mariah Carey, die mij nooit zal vervelen!

Vorig jaar, toen ik begon met het Auto-Immuun Protocol (AIP) besloot ik een heel AIP-proof kerstdiner te bereiden voor mijn familie. Ik had er natuurlijk voor kunnen kiezen om iets aparts voor mij te maken. Maar ik deed dat niet om meerdere redenen. Ten eerste: minder moeite 🙂 En ten tweede: ik wilde graag laten zien aan de mensen die dichtbij mij staan dat, hoewel er een aantal voedingsgroepen uitgesloten zijn, er in het AIP dieet nog zoveel heerlijks overblijft om op tafel te zetten! Mijn AIP Kerstdiner was een groot succes!

 

En zo ontstond de AIP Kerstspecial!

Ik heb natuurlijk een aantal van die succesgerechten in de AIP Kerstspecial opgenomen en de afgelopen maanden een aantal nieuwe recepten ontwikkeld. Van borrelhapjes tot hoofd- en bijgerechten tot desserts! Ik weet hoe belangrijk het is tijdens de feestdagen dat recepten lekker zijn, makkelijk zijn en het liefst vooraf te bereiden zodat niet alles op het laatste moment hoeft! Ik hoop met deze AIP Kerstspecial dit te hebben gecreëerd voor jullie: inspiratie voor een smakelijke en relaxte AIP-proof kerst!

 

Een gelukkig en gezond nieuwjaar gewenst!

Ik wens jullie fijne kerstdagen, veel kookplezier en ook natuurlijk de nodige rust en goede zorg voor jezelf!

 

Ben je op deze blogpost terecht gekomen en denk je nu: wat is het Auto-Immuun Protocol (AIP)? Lees dan de uitgebreide informatie op de rest van deze website en download handige overzichten in deze blog over het AIP dieet!

 

Sera Yeramian MSc., oprichtster van AIP Nederland.

 

AIP Nederland is affiliate partner van Puur Mieke. Dit betekent dat ik een heel klein deel van jouw aankoopbedrag ontvang als je via de links in deze blogpost jouw producten bestelt.

Natuurlijk Gezondheidscentrum
Voorschoterlaan 40,3062 KP, Rotterdam
KvK 73926396
info (@) aipnederland.nl

Schrijf je hier in om op de hoogte te blijven van AIP Nederland nieuws en acties!