/

Toen ik het AIP ging volgen, kwam ik er al snel achter: buiten de deur (iets lekkers) eten is een soort mission impossible. Ga maar eens een plek vinden waar je kan genieten van iets lekkers bij je thee of koffie, wat niet vol zit met geraffineerde suiker, gluten, noten en allerlei allergenen en toevoegingen. Terwijl het juist in de eliminatiefase zou fijn is dat je toch kan blijven genieten van een traktatie op zijn tijd. Goed nieuws voor iedereen die ervan houdt om te genieten van iets lekkers én graag goed voor zijn/haar lichaam zorgt: AIP Nederland en SUE food hebben een 100% AIP proof bite op de markt gebracht!

Ik kende SUE (“zoet zonder suiker”) al en het was toen ik bij SUE thee zat te drinken dat ik dacht: hoe tof zou het zijn als er een AIP-proof bite op de Nederlandse markt komt? Ik besloot hier een projectje van te maken en benaderde SUE met mijn eigen recept voor een AIP proof bite, dat ik de maanden ervoor (na veel trial & error!) had ontwikkeld. Samen ontwikkelde we het verder en ik ben super trots om aan te kondigen dat mijn idee vandaag werkelijkheid is geworden: het is bij SUE verkrijgbaar: de 100% AIP-proof en 100% heerlijke bite: Very Berry! Serieus, iedereen die deze bite proeft zegt: WOW, DIT IS ZOOO LEKKER!! Ik raad je aan jezelf te trakteren! Op www.sue-food.nl kun je de verschillende verkooplocaties bij jou in de buurt bekijken. Niet op elke locatie verkopen ze het volledige SUE assortiment, dus informeer even vooraf. In Rotterdam is de bite sowieso verkrijgbaar! Deel jouw Very Berry momentje op social media en tag ons, zodat we kunnen meegenieten 😊 (@suefoodrotterdam en @aip_nederland)

https://aipnederland.nl/wp-content/uploads/2019/10/Very-Berry-SUE-AIP-proof-bite-2-500x500.jpeg

Winactie!

Speciaal voor de lancering van onze bite hebben SUE en AIP Nederland een winactie op instagram! Ga naar de instagram accounts van @suefoodrotterdam of @aip_nederland en klik op de post met de Very Berry om te zien hoe je kunt deelnemen.

https://aipnederland.nl/wp-content/uploads/2019/09/Very-Berry-800x800.png

Een Perfecte Match!

De Very Berry is zelfs al geserveerd op een bruiloft!! En we ontvingen lovende reacties! Wat een eer en ontzettend leuk om te horen! Op deze bruiloft trouwde een bruid met gluten- en zuivelintolerantie met een bruidegom met een notenallergie… Ook waren er diverse gasten met voedselallergieën, dus ze vonden het belangrijk om de gasten iets te kunnen bieden wat zowel super clean (vrij van allergenen) en super lekker was en passend op een stijlvolle bruiloft. Over perfecte match gesproken!

Over SUE “zoet zonder suiker”

Kim Sue, richtte 5 jaar geleden SUE “zoet zonder suiker” op. Een horecazaak in Rotterdam waar ze haar eigen bites op de kaart zette: vegan, vrij van gluten, zuivel en geraffineerde suiker. Een concept wat enorm aanslaat want inmiddels heeft ze samen met haar man 2 locaties in Rotterdam en meer dan 100 verkooppartners in Nederland en België! Meer info lees je op www.sue-food.nl!

Over AIP Nederland

AIP Nederland (www.aipnederland.nl) is opgericht door Sera Yeramian met als doel het creëren van een platform voor informatie, inspiratie en educatie op het gebied van het Auto-Immuun Protocol. Het Auto-Immuun Protocol (AIP) is een protocol over dieet & lifestyle bij auto-immuunziekten. Oprichtster Sera Yeramian ervaarde dat door het AIP te volgen, zij zelf veel meer grip kreeg op haar auto-immuunziekte (Reumatoïde Artritis). Tegelijkertijd merkte ze op dat er in Nederland zo weinig informatie en kennis op dit gebied is en besloot ze AIP Nederland op te richten. Meer informatie vind je op www.aipnederland.nl.

Een cadeautje voor de Nederlands / Belgische AIP community

https://aipnederland.nl/wp-content/uploads/2019/09/Sue-zoet-zonder-suiker-500x500.jpg

Voor mij was SUE een logische partner om mee samen te werken om een AIP proof bite op de Nederlandse markt te brengen. Een project wat ik leuk en belangrijk vond om op te zetten om 2 redenen: het is én een cadeautje van AIP Nederland voor de Nederlands/Belgische AIP community én het is een manier om het Auto-Immuun Protocol in Nederland en België onder de aandacht te brengen. Hoe mooi, dat ik door deze bite zoveel mensen kan bereiken en hen kan informeren over de impact van voeding & lifestyle op onze gezondheid, in het bijzonder bij auto-immuunziekten!

Natuurlijk Gezondheidscentrum
Voorschoterlaan 40,3062 KP, Rotterdam
KvK 73926396
info (@) aipnederland.nl

Schrijf je hier in om op de hoogte te blijven van AIP Nederland nieuws en acties!